вторник, 24 октября 2017 г.

Ինչպե՞ս պատրաստել Պելմենու խմոր. Արագ պատրաստվող, էլաստիկ և փափուկ

Ինչպե՞ս պատրաստել Պելմենու խմոր. Արագ պատրաստվող, էլաստիկ և փափուկ

Բաղադրիչներ
1 բաժակ տաք ջուր
1 ձու
3 բաժակ ալյուր
Աղ
1 ճ/գ բուսական յուղ

Պատրաստումը
Ձվի վրա աղ լցնել, ծփել: Ավելացնել 3 բաժակ ալյուր և բուսկան յուղը: Խառնել և ավելացնել տաք ջուրը: Խառնել սկզբից գդալով, ապա ձեռքով:
Վերջ. խմորը պատրաստ է:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց՝ Hayinfo.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий